Het Utrechtse Watermelon Messenger zamelt op de nieuwjaarsborrel geld in voor Werken zonder Grenzen. Een topinitiatief van deze jonge ondernemers dat navolging verdient! Watermelon Messenger ontwikkelt slimme klantenservice software dat bedrijfsprocessen vereenvoudigt en draagt nu een steentje bij aan dit goede doel. De nieuwjaarsborrel is op 27 januari van 16.00 – 20.00 uur op Watermelon’s kantoor aan de Niasstraat 1 in Utrecht.

Iedereen die nieuwsgierig is naar Watermelon in 2017 en Werken zonder Grenzen een warm hart toedraagt is welkom op deze inspirerende bijeenkomst. Spannend detail: haalt Werken zonder Grenzen de beoogde € 20.000,- om veertig statushouders aan een baan te helpen? Wie biedt mee?

De missie van Werken zonder Grenzen is om 1000 statushouders aan een baan te helpen. En door deze crowdfundingsactie helpen we al 40 vluchtelingen. Zo kunnen zij hun steentje kunnen bijdragen aan onze maatschappij en sneller integreren. Een win-win-situatie waar veel bedrijven aan willen bijdragen, zo hebben we al gemerkt. Ook meedoen? Donaties, werkplekken, meedenkers, we kunnen alle vormen van hulp gebruiken.

Net als Watermelon Messenger je nieuwjaarsborrel gebruiken om geld in te zamelen? Graag! Natuurlijk komen we je helpen. We vertellen je gasten graag wat we hebben gedaan en bereikt én wat zij kunnen doen om ons te steunen. Ook leggen we uit welke interessante tegenprestaties we hebben voor donaties. Bovendien: ter plekke is zichtbaar hoeveel wordt opgehaald! De teller staat begin januari al op 25% procent…

Direct doneren? Ga naar: https://onepercentclub.com/nl/projects/werken-zonder-grenzen