Gave dingen doen voor een tegenprestatie

De crowdfundingactie van Werken zonder Grenzen loopt. En hoe! Bijna 25% van het bedrag is binnen. Dat is nog niet alles. De organisatie Gave Dingen Doen houdt op 19 januari een thema-avond in theater Concordia in Enschede. En het Utrechtse Watermelon Messenger zamelt op hun nieuwjaarsborrel geld in voor statushouders die graag aan de slag willen. Watermelon Messenger lanceert een nieuwe dienst in januari en draagt nu een steentje bij aan Werken zonder Grenzen. Ook meedoen aan de actie? Dat kan!

Bedrijven werken op verschillende manieren mee aan deze crowdfundingactie. Zo biedt Lianne Vorstenbosch een doordacht interieuradvies voor € 275,=, waarvan 75% naar Werken zonder Grenzen gaat. De Nationale Opera stelt tien VIP-kaarten van € 82,50 beschikbaar (22 maart:  Fortresse Europe, gebaseerd op het boek Gelukszoekers, op=op).

Ook iets organiseren om geld in te zamelen voor Werken zonder Grenzen? Volg het voorbeeld van onder andere Gave Dingen Doen en Watermelon Messenger. We denken en helpen graag mee, bijvoorbeeld om een fundraiser te organiseren in januari. Of laat ons aanschuiven bij jouw nieuwjaarsborrel om geld in te zamelen. Meer informatie: info@werkenzondergrenzen.nl

Tegenprestaties

Werken zonder Grenzen nodigt particulieren en bedrijven uit om donaties te doen zodat we in 2017 40 nieuwe Nederlanders aan een baan kunnen helpen. Immers, werk is de beste manier om te integreren én om een steentje bij te dragen onze maatschappij. We willen € 20.000,= inzamelen en hebben mooie tegenpresentaties:

  • € 25,= Je bent vriend van WzG en krijgt een vermelding op de site
  • € 50,= Je bent een goede vriend en krijgt naast de vermelding ook het boek Gelukszoekers van Ilja Leonard Pfeiffer
  • € 75,= Vermelding en een Masterclass Sociaal Ondernemen
  • € 125,= Vermelding en deelname aan het integratiediner op 2 februari
  • € 500,= Vermelding en Meet & Greet op 20 februari
  • € 1500,= Vermelding en inzetbaarheidscan voor je bedrijf
  • € 2500,= Vermelding en een tegenprestatie op maat voor je bedrijf

Meer lezen over Werken zonder Grenzen? http://www.werkenzondergrenzen.nl

Direct doneren? Ga naar: https://onepercentclub.com/nl/projects/werken-zonder-grenzen